Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) буде переадресовувати користувачів зі сторінки "Міжнародні спонсори війни" на сайт Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) до розділу "Державний реєстр санкцій". Про це йдеться у повідомленні Департаменту комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України.

На розширеному засіданні уряду учасники обговорили санкційну політику щодо держави-агресора Росії та інформацію, яка міститься на сайті НАПК.

"Під час засідання було розглянуто питання функціонування на веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції сторінк "Міжнародні спонсори війни". Зокрема, було заслухано інформацію МЗС про численні звернення представників дипломатичного корпусу країн-партнерів з приводу відсутності нормативної бази для існування списку "Міжнародних спонсорів війни". Та, відповідно, негативний вплив цього списку на ухвалення важливих рішень для протидії російській агресії", - йдеться у повідомленні.На засіданні вирішили, що зі сторінки НАЗУ "Міжнародні спонсори війни" відтепер буде переадресація до "Державного реєстру санкцій" РНБО. Такі зміни потрібні для єдиної бази підсанкційних суб'єктів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

0